Брой 12 2019

Наградиха новите 5 български ЕДЕН дестинации

Наградиха новите 5 български ЕДЕН дестинации

ЕДЕН е акроним на European Destinations of Excellence („Най-добри европейски дестинации“). Целта на инициативата е да се промотират нововъзникващи и все още малко познати райони, разработили специфични услуги на база местните природни ресурси и инфраструктурата за здравен и балнео туризъм.

0 коментара

Aвтомобилната индустрия е изправена пред повече регулации и стръмен път нагоре

Това показва актуален секторен анализ на международния кредитен застраховател Кофас / Coface, представен от Пламен Димитров.

Засегната от все по-строги регулации, свързани с опазването на околната среда, световната автомобилна индустрия е изправена пред спад и е принудена да се преобразува.

0 коментара

Цветан Симеонов: Дигитализацията за МСП е въпрос за оцеляване

Няма алтернатива Дигитализацията за МСП, за да бъдат видими за партньори и контрагенти. Продукт, който не е видим през интернет, ако фирмата я няма в Търговския регистър, ако няма Баркод, ако няма достоверен източник,, проверил тази информация, фирмата няма големи изгледи за успешно пазарно присъствие.

0 коментара

Над 400 гости уважиха 23-тия рожден ден на АИКБ

По традиция, честването на поредния рожден ден беше поредното културно събитие организирано от ръководството на Асоциацията. Този път, гостите на празника имаха удоволствието да се насладят на великолепната постановка на Сатиричния театър „Да, г-н премиер“.

0 коментара

16–то издание на "Работодател на годината" отличи 13 работодатели за 2019

Тази година най-изявените работодатели, партньори на Агенцията по заетостта при осигуряването на заетост на безработни лица от цялата страна, бяха класирани в 2 категории :„Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар”и„Успели заедно”.

0 коментара
1820_2.JPG

За 26-и път БТПП раздаде Годишните си награди на бляскава церемония

Традиционните Годишни награди събраха на едно място представители на бизнеса, институциите, неправителствени организации, дипломатически мисии и медии. Класацията Топ 100 се осъществява по обективни критерии на база на финансовите отчети на фирмите за изтеклата година . В тазгодишното издание участват повече от 6500 фирми и компании, които реализират близо 80% от БВП.

0 коментара

Откри се Втори регионален форум за социално предприемачество

Министерството на труда и социалната политика и Националният съюз на трудово - производителните кооперации организират Втори регионален форум за социално предприемачество от 3 до 5 декември 2019 г. в „Изложбена зала – ЦУМ“ - София.

0 коментара