Българска банка за развитие представи свои продукти в БТПП

Българска банка за развитие представи свои продукти в БТПП

0 коментара

Съветът по иновации и развитие на технологиите (СИРТ) при БТПП проведе Информационен ден за кредитните и за гаранционните продукти на Българска банка за развитие (ББР), както и на дъщерните й дружества Микрофинансиращата институция ДЖОБС и Националния гаранционен фонд. Информационният ден бе поредна инициатива в изпълнение на рамковия договор за сътрудничество между БТПП и ББР.

Модератор на събитието бе Йосиф Аврамов, член на УС на БТПП. Приветствие към участниците поднесе Георги Стоев, зам.-председател на БТПП. Николай Димитров, началник на Управление „Корпоративно банкиране” при ББР представи „Нови кредитни продукти за МСП и за български износители на ББР”.

Деян Калъпчиев, ръководител на направление „Бизнес развитие” при Националния гаранционен фонд представи „Гаранционни схеми за МСП на Националния гаранционен фонд при ББР, а Елен Георгиев, зам. изп. директор на Микрофинансиращата институция ДЖОБС представи „Нови продукти за микропредприятия и МСП на Микрофинансинансиращата институция ДЖОБС”.

Участниците - членове на СИРТ, представители на Министерство на икономиката, на браншови организации, иновативни МСП, зададоха десетки въпроси към лекторите и осъществиха лични контакти. Договорени бяха срещи за разглеждане на инвестиционни проекти в Микрофинансиращата институция ДЖОБС.