БТПП и Бизпортал ООД представиха нова услуга за бизнеса

БТПП и Бизпортал ООД представиха нова услуга за бизнеса

0 коментара

Целта е по-добро информиране на малки и средни предприятия, относно предстоящи обществени поръчки, европейски проекти, търгове и изложения.

Информацията се предоставя безплатно от информационен бизнес портал Бизпортал ООД. Фирмите имат възможност да се абонират безплатно за информационните услуги на портала. Новата услуга представлява абонамент за цялостни информационно обслужване и решения за българските предприемачи. Абонаментът ще бъде безплатен за фирмите, а платените услуги (допълнителна информация, консултации и достъп до документация за кандидатстване) ще бъдат с преференциални цени за членове на БТПП.

Бизнесът ще има възможност да получава актуалната и най-пълна информация относно:

  • Обществени поръчки от България (над 200 актуални обявления всеки ден)
  • Обществени поръчки от страните в ЕС (над 1000 актуални обявления всеки ден)
  • Търгове от институциите за развитие (над 1000 актуални обявления всеки ден)
  • Актуални обявления и възможности за финансиране по Европейските програми
  • Търговски изложения в България и чужбина

Важно предимство на платформата е възможността за достъп до архив на всички спечелени обществени поръчки от България и чужбина, където българските МСП ще могат да се включат като подизпълнител и да проследят позиционирането им спрямо конкурентните фирми.

Мартин Цанов, съосновател на платформата, подчерта голямото значение на партньорството с Палатата, поради възможността за получаване на обратна връзка от предприятията и непрекъснато подобряване и разширяване на предлагания пакет услуги според актуалните им дейности. Новата услуга е в продължение на подписаното споразумение за сътрудничество между Enterprise Europe Network към БТПП и Бизпортал ООД.

Повече на http://www.bcci.bg