БТПП организира бизнес делегация за изложението ELMIA Subcontractor 2014, Швеция


Българската търговско-промишлена палата организира участието на фирми в бизнес делегация до гр. Йоншопинг, Швеция в периода 11 – 14 ноември 2014г. по повод изложението за поддоставчици ELMIA Subcontractor. БТПП предлага два варианта за участие в изложението – като изложители и като посетители, участващи в двустранните срещи.

Изложението обхваща секторите металообработване и автомобилостроене  и ще акцентира върху: продукти и компоненти, материали, суровини и полуготови продукти, производствени методи, инструменти и крепежни елементи, дизайн.

Събитието е водещо в Северна Европа и привлича производители, търсещи клиенти и партньори за сътрудничество, купувачи, нуждаещи се от качествени доставчици, компании, разработващи нови продукти за обсъждане на нови технологии и иновативни решения. Специализираният панаир се провежда ежегодно в Йоншопинг, Швеция като привлича около 1200 изложители от 30 страни. През 2013 г. панаирът отчете повече от 15 300 посетители и сключени сделки на стойност около 2 млрд. евро.