Брой 4 2022

2042.jpg

Голямата награда спечели „Балканфарма Дупница“ АД

Голямата награда спечели „Балканфарма Дупница“ АД

Българската агенция за инвестиции (БАИ)  връчи наградите „Инвеститор на годината“ 2021 и отличи най-значимите инвестиционни проекти, реализирани в България през изминалата година.

0 коментара
0000.jpg

С Великденски работилници „Подкрепа за дебют‘ даде старт на творческите школи за деца и младежи по проект към НФК

Гостенчета от София и „стари“ кръжочници от Локорско в три последователни дни изработваха заедно от глина и прежда Великденски зайчета, купи, ,поставки за яйца, плетени с пръсти петлета и цветя - за декорация на празничната трапеза. Под вещото ръководство на художничката – керамик Диди ( Ягодинка Лазарова ) и на майстор Доля.

С това открихме сезона на творческите ателиета на

0 коментара
2044.jpg

Нов живот за потребителските стоки

Европейският Парламент прие на 7 април резолюция, в която изложи идеите си за въвеждане на право на поправка на уредите. През втората половина на годината се очаква Комисията да представи законодателно предложение по въпроса, който има ключово място в плана на ЕС за постигане на кръгова икономика до 2050 г.

Четири причини за въвеждане на правото на поправка

0 коментара
2045.jpg

Стартира ТЕХНОМЕБЕЛ 2022 в Интер Експо Център

Международното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2022. , посветено на мебелната и дървообработващата промишлености, се провежда за 19-и път и ще събере в София представители на секторите от България и чужбина.

0 коментара
2046.jpg

Заключителна пленарна сесия на Конференцията за бъдещето на Европа за одобряване на предложенията

На 29 и 30 април пленарната сесия на Конференцията за бъдещето на Европа ще се събере за последен път в Страсбург, за да финализира своите предложения.

0 коментара