Брой 9 2021

Започва седмицата на ЕС за сезонните работници „Права през всички сезони”

Агенция по заетостта организира през следващата седмица поредица от срещи в страната за популяризиране правата на сезонните работници, наети в страните от ЕС

0 коментара

Добри МИТРЕВ е новият председател на УС на БСК

На проведено на 1 септември 2021 г., извънредно заседание на Управителния съвет (УС) на Българската стопанска камара (БСК) за председател на УС единодушно беше избран Добри Митрев, досегашен главен секретар на Камарата.
Заседанието на УС започна с едноминутно мълчание в памет на Радосвет Радев, който председателстваше БСК от 2018 г., но почина внезапно на 6 август т.г.

0 коментара

Филип Купфер е новият търговски съветник към посолството на Австрия и ръководител на ADVANTAGE AUSTRIA

От 1 септември 2021г. новият търговски съветник към посолството на Австрия и ръководител на ADVANTAGE AUSTRIA е г-н Филип Купфер.

Филип Купфер е роден във Виена, дипломиран юрист, има дългогодишен опит в подкрепа на австрийския бизнес във Виена, Казабланка, Милано, Загреб и Сараево, както и натрупан стаж в различни министерства във Виена.

0 коментара

Изложение MachTech & InnoTech ще се проведе на живо

Броени дни остават до началото на MachTech&InnoTech – специализирано изложение в сектора на металообработката, индустриалните технологии и автоматизацията
Изложението ще се проведе от 14 до 17 септември в Интер Експо Център съобразно новите мерки на българските здравни власти, влизащи в сила от 7-и септември.
 

0 коментара