Брой 12 2018

Агенцията по заетостта връчи традиционните награди „Работодател на годината”

За 15-та поредна година Агенцията по заетостта връчи наградите „Работодател на годината” на 12 от своите най-успешни партньори сред работодателите.

На тазгодишната церемония наградите поднесоха министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, председателят на комисията по труда, социалната и демографската политика към Народното събрание Хасан Адемов и заместник-министрите на труда и социалната политика Зорница Русинова, Султанка Петрова и Лазар Лазаров.

0 коментара

БСК представи резултатите от Анкетата за очакванията на бизнеса за 2019 г

БСК представи резултатите от традиционното, четиринадесето по ред онлайн-допитване до членовете на Камарата, относно, състоянието на бизнес средата и предприятията през изтичащата година, както и очакванията им за следващата календарна година.

0 коментара

Нужна е реабилитация на предприемачеството, ако искаме да вървим напред

С това послание се обърна към участниците в срещата при президента на Републиката, Радосвет Радев, председател на БСК, ротационен председател на АОРБ за 2018 г. На срещата бе обсъдено състоянието на бизнес климата в страната.

0 коментара

Проведе се XV-то Общо събрание на БСК

Делегатите на ОС приеха отчетите на Управителния и на Контролния съвет на БСК за периода 2014-2018 г., както и Бюджета и Основните насоки за дейността на Камарата за периода 2019-2023 г. Събранието направи промени в Устава и избра нови управителни органи. Радосвет Радев беше избран за председател на УС на Камарата.

0 коментара

АИКБ представи Института за устойчиво икономическо развитие

Асоциация на индустриалния капитал в България (АИКБ) официално представи учредения от нея Институт за устойчиво икономическо развитие и първото му изследване върху колективното договаряне в България.

0 коментара