Фирма Мегапартс - най-доброто място за кариерно развитие в сектора


Мегапартс разширява съществуващата си база и разкрива 50 нови работни места - за механици, складови работници и продавач консултанти.

Мегапартс предлага изключително атрактивни условия на работа и едни от най-високите заплати в сектора. Всеки служител, показал желание и старание, получава възможност за развитие във фирмата. Като лидер на пазара на авточастите и абсолютен иноватор в електронната търговия с авточасти, при нас служителите получават възможност да придобият конкурентен опит във всяка сфера от бранша. Основното изискване на фирмата е кандидатите да са мотивирани за работа и да искат да се развиват постоянно, за което ще получат пълна подкрепа. Мениджмънтът на фирмата високо цени всички свои служители (сегашни и бъдещи), защото знае, че успехът зависи от всяко звено и всеки човек допринася с труда, идеите и индивидуалността си. При нас ще откриете приятели в лицето на колегите си, разбиране в лицето на мениджмънта и професионализъм в начините на работа и управление.

Повече информация за кандидатстване можете да получите на тел. 0877 148 250

За MEGAPARTS.BG

MEGAPARTS.BG е онлайн магазин за авточасти и мрежа от над 85 собствени и партньорски магазини, складове и автосервизи в цялата страна. Постоянно се поддържа складова наличност от над 1 000 000 авточасти, гуми, джанти и автоаксесоари. Фирмата се занимава основно с внос на авточасти и автомобили за части от цяла Европа,с продажба на едро и дребно в страната и чужбина.

MEGAPARTS.BG изкупува автомобили, годни за резервни части, от цялата страна. Основната мисия на MEGAPARTS.BG е да предложи лесен и удобен начин за пазаруване на своите клиенти, предлагайки качествени авточасти и услуги на максимално добри цени. MEGAPARTS.BG е запазена търговска марка, собственост на "МЕГАКАР ЕКСПЕРТ" ЕООД, .София, Хаджи Димитър, ул.Резбарска №31

Повече на http://www.megaparts.bg