Състезание за млади иноватори на Европа InnoPitch

Състезание за млади иноватори на Европа InnoPitch

0 коментара

Срок за кандидатстване - 18 май

Европейският форум на младите иноватори кани всички млади иноватори да участват в състезанието InnoPitch, което ще избере Младия иноватор на Европа за 2013 в Европейския парламент в Брюксел.

Могат да участват всички граждани на Европейския съюз на възраст под 36 години, независимо дали вече са започнали собствен бизнес. Крайният срок за участие е 18 май. Желаещите трябва да кандидатстват онлайн с видеоклип, в който представят идеята си. Шестте най-добри сред тях ще бъдат поканени в Брюксел на 6 и 7 юни, където ще представят идеите си пред многоуважавано жури, съставено от Карлос Едуардо Еспинал от SeedCamp, Aн Глоувър от Amadeus Capital и Матиас Уменхофер от Европейския инвестиционен фонд. Те ще могат да получат съвети и оценка от тях, както и да презентират пред останалата публика на събитието, сред която са инвеститори, експерти от индустрията, политици, ментори, журналисти и млади иноватори. Разходите на участницитене, по настаняването и участието в събитието, ще бъдат покрити от Европейския форум на младите иноватори.

InnoPitch е част от събитието за млади иноватори Unconvention, единствената европейска конференция за млади иноватори и всички, подкрепящи младежкото предприемачество и иновации в Европа.

За да кандидатствате и за повече информация, посетете страницата на конкурса: innopitch.eu.