Брой 8 2021

Позиция на Асоциация на индустриалния капитал в България относно ДОО

АИКБ внесе своята Позиция, относно Законопроект за изменение и допълнение на Закона за бюджета на държавното обществено осигуряване за 2021 г., № 46-102-01-2, внесен от Министерския съвет на 30.07.2021 г.

0 коментара

Призив от Асоциация на индустриалния капитал в България

АИКБ изпрати Призив до председателя на НС и до всички парламентарни групи на 46-то Народно събраниe, за спешна необходимост от актуализиране на бюджета на Република България за 2021 г., във вида, в който беше одобрен вече от Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС).,

0 коментара

На 14 и 15 август в музей „Етър“ със своя продукция гостуват майстори, работещи с дърво.

Можете да закупите занаятчийски изделия за битова и декоративна употреба. И още – предлага се възможност за допълнителна украса на предмети с пирограф.

Занаятите бъчварство, дърворезба, иконопис и копаничарство са представени в това издание на „Добра среща, добри наплати“ – поредица от събития в музей „Етър“ с демонстрации на традиционни техники за обработка на материалите и продажба на авторски изделия.

0 коментара

Министърът на труда и социалната политика утвърди преразпределение на 3,5 млн. лв. от програми и мерки за стимулиране на заетостта

Над 8000 безработни и заети ще могат да започнат работа или обучение с преразпределени средства от държавния бюджет

0 коментара

Потребители могат да докладват за фалшиви и невалидни баркод номера

Всички, които подадат сигнали от 1 август до 30 септември 2021 г., ще бъдат включени в томбола за спечелването на десет ваучера от по 100 лв.

GS1 България насърчава активно нетърпимостта на гражданското общество срещу неправомерното използване на баркод номера, започващи с 380 (префикс за Република България).

0 коментара