ЧЕЗ ЕЛЕКТРО съдейства на клиентите си при излизане на Свободния пазар

ЧЕЗ ЕЛЕКТРО съдейства на клиентите си при излизане на Свободния пазар

0 коментара

На 10 юни изтича крайният срок за сключване на договор от всички юридически лица с лицензиран търговец – доставчик на електроенергия

На 10 юни 2021 г. изтича крайният срок, в който всички небитови клиенти трябва да сключат договор с лицензиран търговец – доставчик на електроенергия на свободен пазар. Клиентите, които не сключат договор в този срок, ще бъдат снабдявани, считано от 1 юли 2021 г., от доставчик последна инстанция, при който цената на електроенергията обичайно е по-висока.

ЧЕЗ Електро препоръчва на клиентите си да не чакат последния срок и да не рискуват да плащат по-скъпа енергия за бизнеса си. Освен чрез индивидуални консултации с търговските си представители, дружеството оказва съдействие при излизане на свободен пазар и с експертите на ЧЕЗ Електро в центровете за обслужване на клиенти, на информационна линия 0700 10 010, както и на [email protected]. Всички тези канали са на разположение на клиентите за запитване за оферта и подпомагане избора на доставчик съобразно нуждите и потреблението, постигане на оптимални условия за доставка, както и ценообразуване, съобразено с пазарните условия.

Запитване за оферта може да се направи и на интернет адрес https://info.cez.bg/webint/app/om_popup.php