Австрийски щанд на изложението MachTech&InnoTech 2019


За втори пореден път, Advantage Austria в България организира Австрийски групов щанд на изложението Mach Inno Tech, което ще се проведе от 15 до 18 април 2019г. в Интер експо център, София.

В зала 4 участващите австрийски фирми ще представят балираща техника и техника за раздробяване, индустриални смарт очила, уплътнителна техника, кабелни решения, решения за стомана,задвижваща техника, мехатроника, кранова & подемно-транспортна техника, системи за овлажняване на въздуха, международни превози на комплексни и частични товари и машини за леене под налягане на пластмасови детайли.

Едновременно с изложението Mach Inno Tech се провежда и специализираната изложба Save the Planet, в която Advantage Austria организира срещи с фирма Compost Systems, която предоставя решения за третиране на органични отпадъци и за компостиращи площадки. На щандовете на другите участващи фирми ще можете да намерите - вентили, фитинги, баланс-вентили, термостатични вентили за сградни отоплителни, климатични и газови инсталации, контейнери за отпадъци, съоръжения за горене на биомаса, шредери за отпадъци, системи за претегляне и идентификация на товари на борда на превозните средства и решения за рециклиране на пластмаса.

Повече на https://www.advantageaustria.org/bg/events/2019_04_Mach_Tech.bg.html