ЧЕЗ организира мобилни приемни за битови и бизнес клиенти в Западна България

ЧЕЗ организира мобилни приемни за битови и бизнес клиенти в Западна България

0 коментара

Приемните се прведоха във Видин и в Монтана и продължават през следващата седмица в Благоевград и Перник.

Кампанията е част от политиката на компанията за активен диалог с потребителите. През есента на 2014 г. бяха проведени приемни в 14 населени места на обслужваната от ЧЕЗ територия.

„Целта ни е да бъдем максимално близо до потребителите, да се срещнем и с хората, които живеят в отдалечени от столицата места, да разговаряме с тях, да ги изслушаме и отговорим компетентно и професионално на техните въпроси. В резултат на приемните, които проведохме миналата година, редица частни казуси намериха своето решение, което ни стимулира да продължим инициативата и през тази година.“, каза Димчо Станев, директор „Обслужване на клиенти“ в ЧЕЗ България.

По време на приемните, потребителите ще могат да представят конкретни казуси и да зададат своите въпроси към мениджъри от „Обслужване на клиенти“, представител на ЧЕЗ Електро, както и регионалните ръководители от четирите основни направления в ЧЕЗ Разпределение – „Експлоатация и поддържане“, „Развитие на мрежата“, „Реализация на инвестициите“ и „Мерене и управление на данните“. Приемните започнаха вчера във Видин, днес продължават в Монтана. Следващата седмица инициативата ще се проведе в Благоевград и Перник.