Международни специализирани изложби и панаири IMM и BioFach в Германия

Международни специализирани изложби и панаири IMM и BioFach в Германия

0 коментара

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български фирми на национални щандове на международни специализирани изложби и панаири IMM и BioFach в Германия.

  • oт 13.01.до 19.01.2014, Българско национално участие в Международния панаир за мебели и обзавеждане IMM Cologne // LivingInteriors 2014, Кьолн, Германия, предмет : Мебели, обзавеждане, интериор, уреди за вграждане, обзавеждане за баня и санитарно оборудване, подови и стенни покрития, интериорен текстил, осветителни тела, краен срок 06.12.2013.
  • от 12.02 до 15.02.2014, Българско национално участие в Международната специализирана изложба за биологични продукти BioFach 2014, в Нюрнберг, Германия; предмет Биологични продукти, краен срок 05.12.2013.

Агенцията поема разходите за: наемане на изложбена площ, проектиране и изграждане на щанд, наемане на оборудване и обзавеждане, регистрация на изложителите, включване на изложителите в официалния каталог (стандартен формат/основен пакет), рекламиране на участието.

Подробна информация за условията за участие в организираните от Агенцията национални щандове в международни изложения е публикувана на интернет страницата на ИАНМСП www.sme.government.bg