Първи стъпки по трудния път на предприемачеството

Първи стъпки по трудния път на предприемачеството

Много хъс, свежи идеи и безспорен талант в Modalllllab
"Лаборатория" за претворяване на модни идеи отвори врати в Студентски град, където е и таргет групата на новия бранд.
Modalllllab, или лабораторията за мода, представлява екип от шест талантливи млади дами - Анна, Биляна, Камелия, Кристина и Явора, завършили специалност мода и бъдещата юристка Маргрета, поеха по пътя на предприемачеството, като обединиха усилията си в едно общо пространство- ателие, където се раждат и претворяват идеите им, и магазин, където създадените образци намират своите адресанти.

Една свежа функционална младежка мода, за всеки ден и за специални поводи, създадена от талантливи млади дизайнери, предназначена за млади клиентки и разположена в Студентския град! Всички предпоставки за успешно развитие са налице. Както и амбицията на момичетата, повярвали, че работата в екип, е повече от това- да работят по отделно, че това е добра възможност да развият един успешен нов бранд, тук и сега. Въпреки риска. Момичетата осъзнават риска, но са наясно, че ако работиш всеотдайно и с хъс, и ако преследваш упорито идеята си и в България можеш да успееш. Допълвайки се, в идеите, шиенето, избора на текстил, аранжирането…
Modalllllab не е защитена от грешки, но със сигурност е предпоставка за търсения, новаторство, открития, и надявам се - на успех! Желаем им го от сърце!
Посетете това младежко пространство в Студентски град. Работното време е от 10 до 19 часа. Адресът е: ул. "Акад. Стефан Младенов" 74 (колелото на автобуси 280, 94).
Ето и шеговитото им послание:
Manifest teaser
Аз имам идея
Ти можеш да я видиш
Той я харесва
Тя я осъществява
То – студито – е вече факт
Ние ви предлагаме пространство
Вие сте свободни да създавате тук
Те – нашите дрехи – са тук за да ви придружат
Посетете и страничката им във фейсбук. Станете им приятели. Те имат нужда от нашата и вашата подкрепа. За да развият една успешна марка тук, в Родината си.
Слава Хинкова