Брой 1 2021

Започва приемът на документи по мерките за запазване на заетостта 60/40 и 80/20 за 2021 г.

Агенция по заетостта стартира приема на документи за 2021 г. от работодатели, желаещи да получат финансова подкрепа по мерките за запазване на заетостта, придобили публичност като „60/40” и „80/20”.

0 коментара

ФОТО ИЗЛОЖБА

Без речи и публика, във фоайето на кметството в село Локорско, бе експонирана фото изложба с моменти от дейности на сдружение "Подкрепа за дебют" по двете части на проект 'Традициите срещат бъдещето' . Проектът е подкрепен от Столична програма Култура.. Главни действащи герои са малки талантливи деца от Локорско, участници в Лятната школа и в работилниците по керамика и плетиво. . Както и гимназисти от НГПИ „Свети Лука”.

0 коментара

Приключиха номинациите за „Наградите на БАИТ” 2020

93 регистрации от личности, компании и институции бяха направени до края на срока за участие в 10-то издание на конкурса „Наградите на БАИТ“.

Най-много подадени проекти има в категорията  Успешен български ИКТ продукт/услуга - 23. Следват категориите Образователна награда и Младежка награда, съответно с 19 и 15кандидатури.

0 коментара

Само седмица до крайния срок за участие в "Наградите на БАИТ" за 2020 г.

Към този момент за конкурса са подадени 20 кандидатури в категориите Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга.

0 коментара