Брой 3 2013

Енергийният омбудсман на ЧЕЗ се срещна с кмета на Перник – Росица Янакиева

На срещата Радослав Димитров пое ангажимент да се срещне лично с жители на община Перник „Тези срещи са много полезни за решаване на споровете между клиентите и компанията, както и за изграждане на доверие между двете страни. Ще разгледам всеки подаден до мен сигнал безпристрастно, професионално и независимо”, каза Радослав Димитров.

0 коментара

БТПП участва в кръгла маса в Москва

Участие в дискусията взеха Васил Тодоров, главен секретар на БТПП, представители на Посолството на Република България в Руската федерация, както и представители на Центъра на промишлеността на Република България в Москва. Събитието бе официално открито от Александър Исакханов, заместник – председател на Държавната регистрационна Палата, който изказа благодарности на БТПП за доброто сътрудничество.

0 коментара

ЧЕЗ удължи двойно срока за безлихвено плащане на сметки

  • при сметки над 100 лв - разсрочване за шест месеца и 10% първоначална вноска,
  • при всички сметки до 100 лв - разсрочване на две равни вноски от по 50%.

За периодите на договореното разсрочване, не се пристъпва към спиране на електроподаването.

0 коментара

100 години от основаването на Софийска търговска гимназия

За директор на Търговската гимназия, Камарата определя д-р Нейчо Иванов – известен български икономист и журналист. През 1913 г. с тържествен водосвет е открита първата учебна година на Търговската гимназия. Сградата, в която се помещава Търговската гимназия е на ул. „Сан-Стефано“, 23. Първите учители в гимназията са едни от най-изявените общественици и преподаватели от университета, а създаденото училище се издържа със средства на Софийската търговска-индустриална камара.

0 коментара
1548-1.jpg

Семинар за електрическа мобилност в дните на българската индустрия

“Електрическа мобилност. Бизнес модели и устойчиво развитие” беше темата на семинар, организиран от Индустриален клъстер „електромобили”( ИКЕМ) в рамките на дните на българската индустрия на шестото изложение „Транспорт и логистика” в Интер Експо Център, София ( 6-8 март 2013).

0 коментара

Подкрепа за дебют

Здравейте, приятели,

„Подкрепа за дебют” започна допълнителен прием на мотивационни писма за участие в майсторските "Младежки занаятчийски работилници-първи умения по предприемачество", с подкрепата на програма „Младежта в действие”.

Крайният срок е 17.03.2013 г.

ИАНМСП организира посещение на международно мебелно изложение

Покана за участие в търговска мисия с посещение на международно мебелно изложение ISALONI/Milan Furniture Fair 2013 и провеждане на двустранни срещи в периода 8-11.04.2013 г., Милано, Италия.
Срокът за подаване на документите е до 18 март 2013 г

0 коментара

Стартира националният етап на конкурса "Европейски награди за насърчаване на предприемачеството"

Стартира националният етап на конкурса "Европейски награди за насърчаване на предприемачеството" за четвърта поредна година
Проекти ще се приемат в срок до 31 май 2013 г.

0 коментара

„Енергиен омбудсман”

Компаниите от Групата на ЧЕЗ в България предоставиха достъп до пълния текст на Договорите за предоставяне на услуги (SLA – Service Level Agreements) между „ЧЕЗ България“ ЕАД и лицензиантите „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, и „ЧЕЗ Електро България“ АД, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

0 коментара