Брой 2 2013

Когато хората дойдат при нас и видят с очите си

Цвятко Стоименов: "Когато хората дойдат при нас и видят с очите си как се отнасяме към всяка отделна лозичка и с каква любов правим виното си, те ще оценят истински стойността на съдържанието в бутилката"

0 коментара

Ще бъдат разгледани всички жалби на клиенти, подадени по реда на Общите условия, във връзка с аварията на 12.08.2013

Най-вероятната причина за аварията е свързана с голямата възраст на съоръженията от критичната инфраструктура, които са проектирани през 70-те години и са въведени в експлоатация в периода 1973-1987 г.( при среден експлоатационен живот  30 години). Това са 26 подстанции и 30 км кабели 110 кВ.

Оценките показват, че подмяната и модернизацията на тези съоръжения ще изисква инвестиции в размер на 130 милиона лева през следващите 10 години.

0 коментара

Стартира проект „ТРЪСТ- прозрачност за устойчива социална политика”

Проектът се осъществява от БТПП с финансовата подкрепа на Фонда за достойни условия на труд и тристранен диалог в рамките на Норвежкия финансов механизъм 2009-2014 г.

Партньор по проекта на БТПП от Норвегия е Конфедерацията на работодателите в Норвегия (NHO), организация  със значителен опит  и влияние в тристранния диалог и в областта на колективното трудово договаряне, от където  ще се взаимстват  добри практики.

0 коментара

Изявления на ЧЕЗ oтносно Договора за приватизация

Договорът за приватизация на електроразпределителните дружества в Западна България, подписан на 19.11.2004 г. от Агенцията за приватизация като представител на Република България и CEZ а.s., е публично оповестен от м. юли 2005 г. Договорът е достъпен за всички, които желаят да се запознаят с клаузите в него, на: http://www.secinfo.com/dsvrz.zFk.d.htm ( „Share Privatization Sale Agreement“ ).

0 коментара

ИЗЯВЛЕНИЕ НА РЪКОВОДСТВОТО НА „ЧЕЗ РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ” АД

Проверката на Агенцията за държавна и финансова инспекция (АДФИ) бе извършена в рамките на седем месеца въз основа на заповед от 24.07.2012 г. Целта на инспекцията бе да установи законосъобразността на направените през 2011 г. от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД разходи за доставки, услуги и строителство, проведените процедури, сключените договори и плащанията по тях.

0 коментара