актуално БТПП организира поредния София Десерт Фест на 18 и 19 ноември в Мега Мол София


БТПП организира поредния  София Десерт Фест на 18 и 19 ноември в Мега Мол София. Работно време: събота от 10.00 до 19.00 ч., неделя от 10.00 до 17.00ч.

Изложението София Десерт Фест е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци.

Ръчно приготвени бонбони с разнообразни ганаши, бонбони бъчвички с бейлис, вино или уиски, шоколадови кутии „сърца“ ще предложи  един от участниците.

Ученици от Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии ще декорират меденки с различна форма, като изработват тематични украси от моделираща маса.

Най-малките гости на събитието ще могат сами да изработват украси на меденки по своя идея, под вещото ръководство и напътствия на учениците.

Винарна ще участва с разнообразие от вина, във всякакви опаковки, произведени от собствените им лозя.

По време на изложението българска компания, производител на здравословни продукти за хора със забързано ежедневие, ще представи голямо разнообразие от протеинови и овесени десерти, фъстъчени масла, овесена закуска без захар и мазнини, кето десерти, диетично протеиново фрапе и много други интересни, вкусни и здравословни продукти

Пчелна ферма ще зарадва посетителите с голям избор от мед и пчелни продукти за всеки вкус.

Ще могат да се опитат торти, приготвени с подбрани продукти, професионализъм и много любов, придружени с перфектно приготвени от техните баристи, кафе напитки.

Напитка, съдържаща уникалната комбинация от натурален плодов сок и билков екстракт в едно, без добавена захар и овкусена със стевия ще може да се опита на един от щандовете.

Семейна пекарна от София ще се представи с няколко вида баница, хляб и разнообразие от сладкиши.

Пълна информация за изложението, списък на изложителите и новини можете да видите на фейсбук страницата на SofiaDessertFest.

За допълнителна информация:

Милен Моллов – мениджър на събитието

Българска търговско-промишлена палата,  Център за фирмено обслужване

E-mail: [email protected]; тел.: 0883 488 602, 02/989 72 40