Първо кариерно изложение в авиационната индустрия Sofia Air Careerport


Първо кариерно изложение в авиационната индустрия Sofia Air Careerport се провежда на 20 и 21 октомври (в 14:00 ч. на 20 октомври и в 10:00 ч. на 21 октомври, Терминал 2, етаж 2..

Изложението е организирано от СОФ Кънект, операторът на летище София и още пет компании от летищната екосистема, в която са заети над 6000 специалисти. В рамките на двата дни компаниите ще представят възможностите за професионално развитие и отворените позиции за работа в тях.

Sofia Air Careerport представя, чрез работодателски щандове : SOF Connect, Goldair Bulgaria, Dufry Sofia, Lufthansa Technik Sofia, Swissport Bulgaria и Bulatsa. Лекционни панели ще срещнат кандидатите с експерти от авиационната индустрия, които ще споделят своите знания и опит във вдъхновяващи презентации и дискусии. Всички участници ще имат възможността да се консултират с опитни професионалисти и да получат ценни съвети за своята кариера.

Информация за изложителите и програма на форума, можете да намерите на следния линк: https://sofia-airport.eu/bg/careerport