Фестивал на сладките и тестени изкушения – София Десерт Фест


Фестивала ще се проведе на 11 и 12 февруари в Мега Мол София

Организатор: БТПП - Център за фирмено обслужване

Работно време: събота от 10.00 до 19.00 ч., неделя от 10.00 до 17.00ч.

Любителите на десертите ще могат да се насладят на торти, сладкиши, кексчета, шоколад и шоколадови изделия, протеинови и овесени десерти, мед, вина, коняци, ликьори, кафе, бутиков мед, здравословни протеинови барчета и др., които изложителите са подготвили за събитието, както и на много изненади, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

Тематични ръчно приготвени продукти за Свети Валентин

като бонбони сърца с разнообразни ганаши, бонбони бъчвички с бейлис, вино или уиски, шоколадови кутии сърца ще предложи друг участник.

Ученици от Софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии ще декорират меденки с форма на сърце, като изработват тематични украси от моделираща маса по повод предстоящият празник „Свети Валентин”. Гостите на събитието ще могат сами да изработват украси на меденки по своя идея, под вещото ръководство и напътствия на учениците.

Винарна ще участва с разнообразие от вина, във всякакви опаковки, произведени от собствените им лозя.

По време на изложението българска компания, производител на здравословни продукти за хора със забързано ежедневие, ще представят голямо разнообразие от протеинови и овесени десерти, фъстъчени масла, овесена закуска без захар и мазнини, кето десерти, диетично протеиново фрапе и много други интересни, вкусни и здравословни продукти.

Пчелна ферма ще зарадва посетителите с голям избор от мед и пчелни продукти за всеки вкус.

Ще могат да се закупят от ликьорите на фирма от Троян, които са сладки алкохолни напитки с наситен аромат на малини, бъз, сини сливи, орехи или вишни. Консумират се като аперитив или диджестив като допълнение към десерта. Фирмата ще представи и оригинални австрийски ромове, намиращи приложение в кулинарията и сладкарството, както и слабоалкохолни напитки на млечна основа. Подходящи за консумация като част от десерта или като придружаваща напитка.

Ще могат да се опитат торти, приготвени с подбрани продукти, професионализъм и много любов придружени с перфектно приготвени от техните баристи, кафе напитки

Фирма отглеждаща трайни насаждения от арония ще предложи биологичен сок от пресни плодове арония, естествена витаминозна напитка (вино) от арония и грозде (8% алк.), дражета арония - натурален шоколад - 60% какао, оцет от арония, сушен плод арония.

Пълна информация за изложението, списък на изложителите и новини можете да видите на фейсбук страницата на SofiaDessertFest.

За допълнителна информация: https://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=1018

Милен Моллов – мениджър на събитието

E-mail: [email protected]

тел.: 0883 488 602, 02/989 72 40

Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци.

Фестивала ще се проведе на 11 и 12 февруари в Мега Мол София

Организатор: БТПП - Център за фирмено обслужване

https://www.bcci.bg/payment_bcci/index.php?act=semview&id=1018