Успешно приключи организирания от БТПП мастер клас за млади предприемач


С огромен успех приключи онлайн обучението за млади предприемачи и стартиращи фирми, организирано от Българска търговско-промишлена палата в периода от 01-ви до 04-ти август т.г. Лектори бяха висококвалифицирани експерти от Startup Factory, които представиха по атрактивен начин различни теми, свързвани с развитието на бизнеса, сред които дизайн,  предприемачество, управление на проектния жизнен цикъл и управление на интелектуалната собственост.

В програмата на събитието бяха включени различни по вид панели, както лекционна част, така и възможност за дискусии и индивидуално представяне. Най-активните участници в обучението получиха специални награди от Startup Factory, като едномесечно членство в платформа за онлайн книги, индивидуални консултации, с възможност за промотиране и менторство, възможност за използване на иновативната услуга Rechek.io, както и безплатен акаунт за използване на платформа за управление на интелектуалната собственост.

В срок до 13 август всеки, притежаващ бизнес идея, може да кандидатства в състезание на иновативно предприемачество, като отговори на няколко въпроса от линка: https://bg.conceptinnovation.network/ui/cagri?n=5 (след регистрация на сайта).  Тримата най-високо оценени предприемачи ще имат възможност да представят проектите си по време на виртуално събитие с участници от бизнес общността в Турция, Литва и България, и да намерят потенциални партньори или инвеститори. Те ще получат и персонализирани консултации при изготвяне на бизнес план.

Желаещите да гледат запис от обучението, може да го направят от линковете по-долу:

Запис на първа лекция:
ПЪРВА част: https://youtu.be/wrnAc_Aah9Y
ВТОРА част: https://youtu.be/D8mG4mvDr4s
ТРЕТА част: https://youtu.be/wySYLfdRI2A 

Запис на втора лекция:

ПЪРВА част: https://youtu.be/75h9d-fPoC0
ВТОРА част: https://youtu.be/th6OlTrdmy4
ТРЕТА част: https://youtu.be/9TvD4w3XcnE

Запис на трета лекция:

ПЪРВА част: https://youtu.be/wKgf4GZKCJU
ВТОРА част: https://youtu.be/B9-GOMzVKNU

ТРЕТА част: https://youtu.be/5Jx7nRhXHE0 

Запис на четвърта лекция:
ПЪРВА част: https://youtu.be/aQs5KyOc7Qw
ВТОРА част: https://youtu.be/DSKfY5aTy70
ТРЕТА част: https://youtu.be/c83M9jN2lmw

Дейностите се реализират в рамките на проект „Концепция за международна иновационна мрежа“, TR2015/DG/01/A6-02/081, финансиран по линия на  Европейския съюз, програма Turkey-ЕU Business Dialogue, уебсайт: www.conceptinnovation.network