Осмата Кофас конференция по управление на риска ще се проведе на 9 април 2020

Осмата Кофас конференция по управление на риска ще се проведе на 9 април 2020

0 коментара

Темата на Конференцията е „Охлаждане в икономиката и глобално затопляне – рискът като новото нормално“ Ставаме свидетели на забавяне на икономиката и изглежда, че рисковете за бизнеса растат.Какви са те и как да се справяме с тях са въпросите, които ще се дискутират, спрямо предварителната програма на конференцията.

Как можем да сме готови и какво можем да направим всички ние, за да поддържаме стабилност или дори да видим растеж? Как глобалните политически решения влияят на световната икономика, но и на ситуацията тук, в България? Какви са причините за изменението на климата и как те влияят на бизнеса? Какви стратегии можем да приложим – киберсигурността възможен отговор ли е?

Конференцията на Кофас по управление на риска 2020 ще отговори на всички тези горещи въпроси и ще даде информация как да бъдете в крак с големите промени в света. Сред лекторите, които ще участват в конференцията са Евелина Славкова от изследователски център „Тренд”, Председателят на УС на София Тех Парк Васил Караиванов, изпълнителният директор на AmCham Петър Иванов, предприемачът Мартин Ганев, Заместник-директорът на Accenture България Петър Торнев, Борис Гончаров, главен стратег по киберсигурност в Amatas, Боян Рашев, управляващ съдружник в denkstatt и други. Специална презентация за стратегии за справяне в трудни ситуации ще има алпинистът Дойчин Боянов. Очаква се и потвърждение на представител на българското правителство.

BGПРЕДПРИЕМАЧ е медиен партньор на събитието и ще ви информира своевременно за лекторите, участниците и гостите.