Изложение ТМТ Експо ще представи тенденциите в текстилната индустрия


От 25 до 27 септември ТМТ Експо в Интер Експо Център в София ще се представят тенденциите при материалите, машините и технологиите в текстилната индустрия. Професионалисти от България и чужбина ще споделят опит и идеи, ще се запознаят с машините, технологиите от последно поколение и тенденциите и ще „сверят часовниците си.

Внушителни и изпълнени с технологии са съвременните машини за текстилно производство. Дигитализацията, софтуерът, материалите от последно поколение, триизмерните технологии и много други вече са трайно внедрени. Доказателство за това ще бъдат големите, иновативни и многофункционални машини, демонстрирани по време на ТМТ Експо 2019 – българското текстилно изложение. Изключителен фокус ще бъде поставен върху принтерите , вече широко внедрени в индустрията.

В продължение на три дни ще се провеждат ревюта на принтиран текстил. Пълният потенциал на технологиите ще разкрие третото издание на артистичната изложба „Фотографията се нуждае от тяло“. Продуцирана от „Фактор.бг“ тя ще онагледи възможностите на съвременните машини за пренасяне на фотографии върху текстил. През всички изложбени дни в семинарните и конгресни зали на Интер Експо Център ще се провеждат фирмени презентации и семинари.

Какво е бъдещето на текстилната индустрия? Само след две седмици предстои да разберем отговорите – на изложение ТМТ Експо 2019. Изданието вече регистрира нарастване на изложбените площи с 25% - до 5000 кв.м. Компаниите вече са на финалната права в подготовката си за участие за среща с професионалните посетители от България и чужбина. Всеки може да направи своята регистрация за свободно посещение на www.tmtexpo.bg

Паралелното провеждане на ТМТ Експо с изложението COPIS, посветено на печатната и рекламната индустрия, внася допълнителна стойност на събитието.