НоваториТЕ, четвъртък, 23 февруари

НоваториТЕ, четвъртък, 23 февруари

0 коментара

НоваториТЕ е ежемесечно предаване за технологии, което събира историите на български предприемачи от целия свят и разкрива движещите сили зад успеха на техните компании. Всеки епизод разказва за една конкретна индустрия през перспективата на успешни български предприемачи в нея.

#гост

Светозар Георгиев – един от основателите на софтуерната компания Telerik – изградена от нулата и продадена за 262 млн. долара. Светозар е инвеститор в редица български стартъпи и инициатор на Академия за програмиране „Телерик“.

#част III

В рамките на третото предаване на НоваториТЕ ще си поговорим за организационна култура и важността на екипа в изграждането на стабилна и успешна компания. Светозар ще сподели с нас ценния си опит в сформиране на екип от 800+ човека. Ще коментираме създаването на работеща вътрешна организационна структура, за построяването на образователна академия. Не на последно място се предвижда обсъждане на интеграцията на вътрешните процеси на Telerik с тези на други компании, както и за предприетите действия след exit-a на компанията.

Гледайте наживо от 18 часа на 23 февруари. Повече на www.movebg.com