Що е то Crowdfunding или как да наберем малки суми пари онлайн


Имате идея и търсите финансиране, но не знаете откъде да започнете, Crowdfunding е една от възможностите. Семинар с представители на неправителствени и граждански организации и потенционални предприемачи организираха експерите от компанията за иновативни обучения Фабрика 360.

Обучението бе практическо и интерактивно - гледане на видео, разиграване каузи и забавление! Споделени бяха ценни PR практики и маркетингови инструменти, през какви етапи трябва да преминете, за да организирате успешна краудфъндинг кампания, как напълно легално да заснемете ефектен, но евтин видео клип с уредени авторски права, как да скъсите времето за подготовката и да оптимизирате бюджета си...

Участниците получиха ценен опит и почти готови решения на техните казуси. Предстоят обучения по приложна креативност, по социално предприемачество, по финансиране на НПО, по Дизайн мислене. Програмата на Фабрика 360 е разработена специално за нуждите на българските неправителствени и граждански организации, както и за финансиране на лични каузи.​ Crowdfunding / от crowd (тълпа) + funding (финансиране)/ или набиране на малки суми пари от много хора.

Повече за събитието и за бъдещи обучения на http://www.fabrica360.eu