Актьори, певци и ансамбли ще обединят сили благотворително в НДК

Актьори, певци и ансамбли ще обединят сили благотворително в НДК

0 коментара

Навръх светлия празник Богоявление (6 януари) от 19:00 часа най-голямата сцена в Националния дворец на културата (НДК) - Зала 1, ще събере плеяда от звезди за концерт под призива: “Да помогнем на Кирчо”. Историята на малкия Кирил Стоименов е болезнена и изпълнена с житейски препятствия и трудности, на които той и неговите родители успяват да устоят стоически, борейки се за излекуването на тяхното дете. Той страда от хидроцефалия, епилепсия, специфични разстройства на двигателнaта система и ихтиозис вулгарис (кожно заболяване). Кирчо се нуждае всеки месец от рехабилитационни процедури, медикаменти и ортопедични средства, които са непосилни.

В концерта ще вземат участие: Приятели мои - Дарик Кафе - Дюзев, Райчев, Ненков и Шкумбата, Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Мария Грънчарова, Поли Генова, Веско Маринов, Дичо, Графа, Комиците, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев, Марта Вачкова, Краси Радков и Борис Солтарийски от Шоуто на Слави, LA TI DA, Бон-Бон, Николина Чакърдъкова, Венцислав Пенев, Сестри Валентинови, Ансамбъл “Българе”, Фолклорен ансамбъл “Чинари”. Всички приходи от продажбата на билети ще бъдат дарени за детето. Съпъстваща благотворителна изложба с картини на малки творци от детска академия “Фюжън” ще бъдат изложени в Централно фоайе, като всички приходи от тяхната продажба ще отидат за лечение на Кирчо. Тя ще бъде официално открита на 5 януари (вторник) от 18:00 ч. и ще продължи до 7 януари.

Инициативите се осъществяват с партньорството и подкрепата на Национален дворец на културата, а билети за концерта могат да бъдат закупени на касите на Билетен център - НДК и Ticketportal.