Най-внушителното издание на Автомобилен салон София 2015 в Интер Експо Център


Ако не сте намерили време да посетите Изложението досега, направете го този уикенд, работното време на Салона е от 10 до 20 ч. до 25 октомври, включително. След 2-годишно прекъсване, Автомобилен салон София се завръща с новости и изненади.

Огромен зрителски интерес, над 70 изложители, над 200 автомобила, 4 дебюта. най-мащабното издание в неговата 24-годишна история. Много от премиерните автомобили са доставени директно от Международен автосалон във Франкфурт, който се проведе преди месец. В София дебютират и 4 нови за страната ни марки. За пръв път у нас е представен луксозният бранд на Hyundai – Genesis .Луксозното подразделение на Citroen - DS вече е отделна марка и за пръв път присъства на изложението с отделен щанд. Американската марка Dodge се завръща у нас с Charger STR Hellcat и Challenger STR Hellcat. А българският производител "Литекс Моторс" представя премиум марката на Great Wall – Haval.

Освен да се запознаят с последните тенденции сред автомобилите, посетителите имат уникалната възможност да седнат зад волана и да покарат 52 коли. „В България ще се появят нови заводи за автомобилни части“ заяви министърът на икономиката Божидар Лукарски при откриването на Автомобилен салон София 2015. Той обясни, че не може да назове имената на въпросните инвеститори, но уточни, че става въпрос за сериозни имена в бранша. „В последно време сме открили доста нови производства. Инвеститорите вече оценяват сериозно възможностите, които им дава нашата страна, както и това, че се намира изключително близко до основните пазари на автомобилни части и континенти“, подчерта Лукарски.

Най-внушителното издание на  Автомобилен салон София 2015 в Интер Експо Център

Посетителите на салона участват и в томбола, в която голямата награда е лек автомобил, като спечелилият ще може да си избере измежду Citroen C1, Ford Fiesta, Hyundai i20, Peugeot 208, Skoda Fabia, Suzuki Celerio и VW Up!. Цените на билетите за вход на Автосалон София 2015 са 8 лв. за възрастни, 4 лв. за ученици и пенсионери. Децата до 7 години ще влизат безплатно. Могат да бъдат закупувани и семейни билети (двама възрастни и ученик) на цена от 16 лв. Не пропускайте възможността да се информирате и насладите. В неделя в 20.00 часа Салонът затваря, след това- чак след 2 години!

Повече на: http://sofiamotorshow.eu