Изпревари събитията, изпрати SMS с клиентския си номер към ЧЕЗ


Клиентите на Компанията ще заявяват SMS-услуги и в офисите на „ИЗИПЕЙ“ . Клиентите на ЧЕЗ могат да заявят безплатно sms известяване, преди прекъсване на електрозахранването и да проверяват сметката си чрез sms, в 120 офиса на компанията за парични преводи и платежни услуги „Изипей“.

Двете услуги: „sms преди прекъсване на електрозахранването“ и „проверка на текущо задължение с sms“ са достъпни за клиентите на трите мобилни оператора с една-единствена регистрация съобщиха от пресцентъра на компанията. „Разширяваме възможностите за нашите клиенти да бъдат добре информирани. Стараем се да ги улесняваме, като разширяваме достъпа до услугите, които предлагаме, като в същото време им пестим време и усилия и им помагаме да планират по-добре бюджетите си и да изпреварват събитията“, каза Димчо Станев, Директор „Обслужване на клиенти“ в „ЧЕЗ България“ ЕАД. От старта на sms услугите през 2009 г. до момента, над 40 000 клиенти са заявили желанието си да се възползват от предложената възможност. Само през месец октомври 2013 г. близо 2000 клиенти са се регистрирали за sms известяване от ЧЕЗ. Всеки месец над 1000 регистрирани потребители проверяват текущите си задължения за електроенергия с sms. Проверката се извършва с кратко съобщение с текст„smetka“на 170077, без увеличение на цената, според тарифния план на клиента.

Абонаментът за двете услуги е безплатен и освен в офисите на „Изипей“ може да бъде направен с изпращане на текст с клиентския номер на 170077, на място в Центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ и на корпоративния сайт www.cez.bg.