25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество в лотарията „Лоялността ви се отплаща”


Компанията подарява 600 безплатни сметки на свои лоялни клиенти. За участие в лотарията не е необходима регистрация. Потребителите, които не са закъснявали с плащането през последната година, се включват автоматично, т.е в лотарията участва всеки, който е бил редовен клиент през последната година.

Печелившите тази седмица са клиенти на компанията от областите Перник, Благоевград, Монтана, София, Плевен, Ловеч, Кюстендил и Враца. Безплатните сметки са на обща стойност 1035 лв.Победителите са заплащали сметките си в срок през последните 12 месеца. Всеки клиент, спечелил безплатна сметка за електроенергия, ще бъде уведомен лично, а изтеглените в лотарията клиентски номера се публикуват на сайта на ЧЕЗ www.cez.bgв секция „Бъдете информирани“.

„Поздравявам първите наградени в нашата инициатива и вярвам, че с нея показваме желанието си да бъдем максимално отворени към проблемите на нашите клиенти.

Вече създадохме  по-гъвкави планове за разсрочване на задълженията на клиентите, които имат затруднения и увеличихме двойно безлихвения период за плащане. Сега продължаваме в тази посока. Стараем се да предлагаме не само качествена услуга, но и други възможности и улеснения на нашите клиенти”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

През изминалата година, в рамките на кампания за актуализация на данни, дружеството подари 90 безплатни сметки за електроенергия на обща стойност над 3 хиляди лева, раздаде девет ваучера за черна и бяла техника, всеки на стойност 400 лева, и една голяма награда - ваучер за 1000 лева.

Социалните проекти на Компанията включват и подпомагане и подкрепа на професионалното образование в страната. Компанията предоставя стипендиите за дванадесетокласници от пет училища в Западна България за втория срок на учебната 2012-2013 г.
Стипендиантите бяха избрани с конкурс, на който представиха свои есета. Темата на заданието беше съобразена с направлението на съответната гимназия (техническо или икономическо). Резултатите и победителите от конкурса бяха обявени на 8-ми март тази година.

В конкурса „Стани стипендиант на ЧЕЗ” са включени видинската Професионална гимназия „Проф. Д-р Асен Златаров”, Професионалните гимназии по механоелектротехника в Ловеч и Плевен,  Професионалната гимназия по механоелектротехника „Христо Смирненски” в Кнежа и Професионална техническа гимназия „Джон Атанасов”  в Кюстендил.

От Компанията съобщиха още, че започват кампания за повишаване информираността на клиентите - как да направят домовете си енергийно ефективни и да спестят от сметките си за ток. Листовка с полезни съвети за пестене на ток ще получават заедно със сметките си битовите клиенти на Дружеството.