Актуално

rsz_1digital-innovation-news-768x538.jpg

Отворен за кандидатстване е Конкурса "Иновативно предприятие на годината

Отворен за кандидатстване е Конкурса "Иновативно предприятие на годината 2023". Заявката се извършва по електронен път до 23:45 часа на 15 октомври 2023 г., неделя, на arcfund.net/.

МИ отваря за кандидатстване процедура „Кръгова икономика“ по ПВУ . Проектите ще се приемат до 16.30 ч. на 3 октомври 2023 г.

Министерството на иновациите и растежа (МИР) обяви процедурата за кръгова икономика от Плана за възстановяване и устойчивост (ПВУ).

0 коментара
5087.jpg

До 30 юни е удължен срока за кандидатстване в конкурса "Мениджър на годината - 2023"

До 30 юни е удължен срока за кандидатстване в конкурса "Мениджър на годината - 2023". Документите, необходими за първи етап от конкурса, ще получите чрез e-mail адрес: [email protected]

0 коментара

До 30 септември 2023 г Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ), чрез областните дирекции, приема заявления за сертифициране на стопанствата в сектор „Плодове и зеленчуци“ по стандарта GLOBALG.A.P

До 30 септември 2023 г Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ), чрез областните дирекции, приема заявления за сертифициране на стопанствата в сектор „Плодове и зеленчуци“ по стандарта GLOBALG.A.P. 100 000 лв. е бюджетът по помощта за 2023 г., одобрен от УС на ДФЗ.

Подпомагането е насочено към малки и средни предприятия, както и към признати групи или организации на производителите на плодове и зеленчуци.

Указания по помощта са публикувани на сайта на ДФЗ:

0 коментара
3622.jpg

Агенцията по заетостта стартира национално проучване за потребностите на работодателите в България от работна сила

Агенцията по заетостта стартира национално проучване за потребностите на работодателите в България от работна сила. On-line формулярът е активен до 14 юли 2023 г. и ще се предоставя чрез дирекции „Бюро по труда“ и работните групи към областните Комисии по заетостта.

0 коментара
бизнес.jpg

Магистърска програма „Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса“ в СУ набира кандидати до 26 септември

За втора година стартира магистърската програма „Иновации и дигитална трансформация на агробизнеса“ в Стопански факултет на Софийския университет. Кандидатите могат да подадат документи през платформата https://feba.kmk.uni-sofia.bg/ от 16 до 26 септември 2023 г. 

17044.png

Националният фонд „Култура“ организира Отворена дискусия на 18 август от 14:00 часа в Габрово в Музея „Дом на хумора и сатирата“

Националният фонд „Култура“ кани заинтересовани творци и културни организации на 

Отворена дискусия по Индикативната Програма за 2023 г. на Фонда и Проект 42 от Националния план за възстановяване и устойчивост. Дискусията се организира на 18 август от 14:00 часа в Габрово в Музея „Дом на хумора и сатирата“ 

0 коментара

Започва прием по схемата за застраховане на селскостопанска продукция, в териториалните структури на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ)

Започва прием по схемата за застраховане на селскостопанска продукция, в териториалните структури на Държавен фонд „Земеделие“ (ДФЗ). Срокът за кандидатстване е до 9 юни.

Земеделските стопани могат да кандидатстват по схемата за подпомагане „Помощ за съфинансиране на застрахователни премии при застраховане на селскостопанска продукция“ до 9 юни.

0 коментара