Брой 6 2011

Нова възможност за финансиране на МСП

37 млн. евро за кредити и гаранции по заеми ще получи ББР от Европейския инвестиционен фонд Българска банка за развитие (ББР) договори 37 млн. евро по две споразумения с Европейския инвестиционен фонд (ЕИФ). Получатели на средствата са двете дъщерни дружества на банката – Микрофинансираща институця ДЖОБС (МФИ ДЖОБС) и Националния гаранционен фонд (НГФ).

0 коментара

„Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране

ВАЖНО! Напомняме, че въз основа на Заповед 01-РД/1044 от 19.07.2011 г. за продължаване приема на заявления по мярка 141 „Подпомагане на полупазарни стопанства в процес на преструктуриране” от ПРСР - срока за подаване на заявление за подпомагане по мярката се удължава до 30.12.2011 г.”

0 коментара

Актуални проекти по Програмата за развитие на селските райони

По мярка 112 „Създаване на стопанства на млади фермери”, предстои второ плащане в размер на левовата равностойност на 2500 евро за всяка цяла икономическа единица увеличение спрямо първоначалното състояние на земеделското стопанство. Уважаеми бенефициенти информираме Ви, че във връзка с чл. 6, ал. 2 от Наредба № 9/03.04.2008 г.

0 коментара

Италианска бизнес делегация от провинция Асколи Пичено посети ССИ

Среща на ръководството и членове на ССИ с бизнес делегация от италианската провинция Асколи Пичено, в състав: вицепрезидента на Търговската палата на Асколи Пичено Джино Сабатини и представители на търговски дружества, обществени компании и асоциации от областта.

0 коментара