Започна регистрацията за конкурса „Дигитални новатори в образованието“

Започна регистрацията за конкурса „Дигитални новатори в образованието“

0 коментара

Българската асоциация по информационни технологии / БАИТ/ организира конкурс за учители „Дигитални новатори в образованието“, „Водени от желанието да отличим и наградим учителите, които успяха бързо и ефективно, в трудни времена, да покажат предимствата и мястото на дистанционното обучение, организираме конкурс  „Дигитални новатори в образованието“, се казва в пресъобщение на Асоциацията..

Регистрацията за конкурса започна, крайният срок е 30.06.2020г

Целта на конкурса е да отличи и насърчи използването на добри практики в дистанционното обучение на учениците от 1-ви до 12-ти клас; да открои учителите - дигитални новатори и всички участници в процеса; да популяризира дистанционното обучение и насърчи неговото използване като неизменна част от образованието.

В конкурса могат да участват всички учители, обучаващи ученици от 1-ви до 12-ти клас по всички учебни дисциплини, включени в учебните програми на МОН. Всеки учител може да бъде номиниран или да се самономинира, в една или повече категории.

В подкрепа към кандидатурите ще се приемат линкове към мнения, референции, коментари от ученици и родители във Facebook, LinkedIn, учебни платформи, получени по имeйл, резултати от тестове, видео материали, линкове към материали и видеоматериали. 

Регистрацията в конкурса става чрез подаване на Формуляр за кандидатстване, достъпен на http://www.bait.bg до 30.06.2020 г.

Кампанията и церемонията по награждаването ще се проведат под патронажа на Министъра на образованието и науката Красимир Вълчев

С пълния текст можете да се запознаете на http://www.bait.bg