БТПП организира Петото издание на изложението „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО“


От 11 до 23 декември 2015 г. в ЦУМ ще се проведе петото издание на търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”. Официалното откриване ще се състои в ЦУМ, северен вход, партер, на 11 декември 2015 г. от 11 часа. Над 50 фирми - производители, търговци, предприемачи, сред които водещи български фирми, ще предлагат своите продукти. Ще бъдат представени храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, чанти, детски артикули, бижутерия, стоки за бита и други артикули.

Търговското изложение „Доверете се на българското” събира на едно място само български производители и търговци. Участието в изложбата дава възможност за фирмено представяне и презентации на продуктите. Предоставя възможност за директни срещи на представителите на бизнеса с потребителите. Всеки ден, в рамките на изложението, ще се тегли томбола с атрактивни награди, предоставени от изложителите.Търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”.

Място на провеждане: ЦУМ, София – северен вход, Етаж: партер. Работно време: 11 – 23 декември, от 10.00 до 19.00 ч., Вход: Свободен

За допълнителна информация:

Милен Моллов - мениджър на изложението
Тел.: 02/ 989 72 40,
Email: [email protected]
Web: http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs.html