"Доверете се на българското" - първо изложение в Русе


Българска търговско-промишлена палата, съвместно с Русенска търговско-индустриална камара и Община Русе, организира търговско изложение „ДОВЕРЕТЕ СЕ НА БЪЛГАРСКОТО”, от 7 до 12 септември 2015 г. на площад Света Троица в Русе. Участие в изложението ще вземат производители, търговци, предприемачи, водещи български фирми, които предлагат различни български продукти в следните области: храни, напитки, козметични продукти, облекло, обувки, детски артикули, стоки за бита и други.

Всяка фирма, попълнила заявка-договор ще подпише и Декларация, гарантираща, че изложените артикули се произвеждат в България. Документът ще бъде предоставен в последствие от организатора само на зяавилите фирми. Търговското изложение „Доверете се на българското”. Събира на едно място само български производители и търговци. Участието в изложбата дава възможност за подробно представяне на фирмата и експертна презентация на продуктите. Предоставя възможност за директна среща на бизнеса с потребителя.

Регистрационния формуляр-проекто договор, подробно описание на условията, таксите и изискванията за участие ще намерите на http://www.bcci.bg/bulgarian/fairs.

Краен срок за регистрация 28 август 2015 г.

Допълнителна информация на тел.: (02) 989 72 40; 8117519; 428, Отдел "Панаири и изложби"