Стартира международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ  (21 – 23 май, Интер Експо Център)


Традиционно международната специализирана изложба се организира под патронажа на Министерството на здравеопазването и с подкрепата на съсловните организации Български лекарски съюз (БЛС) и Български зъболекарски съюз (БЗС). Тази година се постави началото на тясно сътрудничество и с Българския фармацевтичен съюз (БФС).

Събитието е едно от най-мащабните, посещавано от хиляди лекари и дентални лекари от болници, клиники и центрове, които искат да узнаят за новите възможности, уникалните постижения и успешните практики на специалисти от медицинската общност по света. Повече от 170 български и чуждестранни фирми от Германия, Унгария, Русия, Полша, Израел, Пакистан, Словения, Румъния, Италия, Южна Корея, Гърция, Швеция, Македония, Китай, Турция, директни изложители , представят продуктите на 913 компании подизложители от 48 държави. Новите участници са 48, от които 19 са чуждестранни.

Стартира международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ

БУЛМЕДИКА популяризира нови генерации апаратура, техника от най-висок клас, иновативни технологии и софтуерни решения за модерно обзавеждане на болници, ДКЦ, клиники и здравни кабинети. Ергономично оборудване, техника за непрекъснат контрол и телемониторинг на дейностите, лазерно-оптични апарати и системи за прецизна диагностика и за поддържане на аудио-визуална връзка в медицинските практики демонстрират възможностите за висок стандарт при работа с пациентите. Реактиви и консумативи за хуманната медицина, системи за асистиране на възрастни и хора с увреждания, за физиотерапия и рехабилитация, ортопедични продукти, специализирано облекло и много други изделия са експонати на БУЛМЕДИКА.

БУЛДЕНТАЛ (зъболечение и зъботехника) представя най-новите разработки и продукти в различните области на денталната медицина – уникална лазерна техника, нови дигитални апарати – сензори, детектори, 3D и панорамни апарати, CAD/CAM системи, прецизни апарати и инструменти за обзавеждане на кабинети и зъботехнически лаборатории и др.

Специалистите ще се запознаят с нововъведенията в имплантологията, откритията на ефикасни лечебни методи в стоматологията, на нови материали, композити и инструментариум за зъботехниката, с предимствата на съвременните продукти за защита на зъбите и орална хигиена. Освен сигурност, надеждни резултати в диагностиката и терапията и по-голям комфорт за лекарите, те носят редица плюсове и за пациентите – качествени услуги, по-малък брой интервенции, минимален стрес, намаляване разходите за лечение и други добри резултати. Съпътстващата програма през трите дни включва курсове, семинари, презентации на модерна техника, нови методи, постижения и успехи, диалози за повече знания и по-добра квалификация между хора от академичните среди, специалисти и експерти в здравеопазването от страната и други държави. Популяризиране на съвременни софтуерни решения, на успешни методи за диагностика и лечение, видеопрезентации на интересни клинични случаи, хирургията без скалпел и други важни направления са в Програмата на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014. Работното време на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ 2014 е от 21 до 23 май, от 9.30 до 18.00 часа

Повече информация на сайта на Интер Експо Център, www.iec.bg/bg

Стартира международната специализирана изложба БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ