Панаир за оптика HKTDC Хонг Конг 2013 г.

Панаир за оптика HKTDC Хонг Конг 2013 г.

0 коментара

В периода от 6 до 8 ноември 2013 в Конферентния и Изложбен Център на Хонг Конг ще бъде организирано 21-то Издание на Панаира.

Изложението ще представи пазарните тенденции в новите продуктови зони „Очила за четене”, „Детски очила и аксесоари” и „3Dочила”

Хонг Конг е третият най-голям износител на очила и рамки в света, след Италия и Континентален Китай. Като водеща търговска платформа в Азия за оптически продукти, Оптическият панаир HKTDC Хонг Конге барометър за тенденциите в световната оптическа индустрия.

Изложението ще бъде обогатено с продукти в три нови изложбени зони. „Очила за четене” ще представи оптични продукти за всекидневна употреба, които са вече и модни аксесоари и тяхното стилно разнообразие заслужава специална зона. Другите нови зони са „Детски очила и аксесоари” и “3D очила”, които ще задоволят и най-изтънчените вкусове в тези бързо растящи пазарни сектори.

Разположената на централно място и стилно декорирана, Галерията ще представи отново модни оптични продукти от световни търговски марки.

Интерес на панаира ще предизвикат и изложбените зони „Контактни лещи и аксесоари”, „Прибори за диагностика”, „Очила, рамки и лещи”, „Аксесоари за очила”, „Оптометрични прибори, оборудване и машини”, „Спортни и професионални очила” и „Търговски услуги”.

Информативна оптометрична конференция ХК

Поредица от семинари насърчава по-голяма осведоменост за тенденции, проблеми и развитие на пазара в индустрията. В рамките на изложението ще бъде организирана и 11-тата Оптометрична конференция в Хонг Конг с дискусии по актуални теми на оптичната индустрия.

Продукти на изложителите ще бъдат показани по атрактивен начин на модните ревюта за очила, като специалисти и посетители ще могат да надникнат в бъдещето на дизайна за очила в рамките на 15-тия Конкурс за Дизайн на Очила.

Уебсайт на панаира: www.hktdc.com/fair/hkopticalfair-en/

Справки за медии:
HKTDCКонсултански офис Будапеща, Недялка Наги
Тел.: +36-1-224-7767, Имейл: [email protected]