Винпром ПЕЩЕРА представи България на световното изложение TFWA ASIA PACIFIC В Сингапур

Винпром ПЕЩЕРА представи България на световното изложение TFWA ASIA PACIFIC В Сингапур

0 коментара

За първи път в близо тридесетгодишната история на най-голямата в света асоциация за безмитна и травъл ретейл (по летищата) търговия – TFWA, има представен български алкохолен производител. Марките на „Винпрам Пещера“ бяха представени наравно с най-големите международни брандове в индустрията.

Посетители и участници имаха възможност да се запознаят с наложени на международните пазари марки, сред които водките FLIRT и Alaska, уиски Black Ram и серията ракии Пещерска, мастика и мента с марка „Пещера“, новото узо Paralia, както и най-успешната винена серия за 2012 г. в България - Domaine Peshtera.
Участието на „Винпром Пещера“ в световното изложение TFWA Asia Pacific е голям успех за българското алкохолно и винопроизводство, нареждайки се сред най-добрите 252 световни компании, от които 17,3% са представители на сектора вина и спиртни напитки.

Последните няколко години марките на „Винпром Пещера“ успешно се наложиха на безмитния и травъл ретейл пазар в множество региони. След като през 2012 г. към списъка бяха добавени и пазарите на индийския субконтинент и бившите руски републики, днес компанията представя продуктите си в над 500 обекта по цял свят.