Брой 2 2018

1688.JPG

Откриха АГРА 2018 в Пловдив

Изложението се провежда за 27-ми път и ще продължи до 25 февруари 2018 година. Над 700 фирми от 30 държави се представят на престижния форум  за агробизнес, храни, вино и хорека сектора.

0 коментара

Габриела Козарева е новият изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия

До сега, Козарева беше заместник-министър на Министерство на младежта и спорта, където преди това е Директор на Дирекция „Спортна инфраструктура и управление на държавното участие”. Преди това тя е била консултант в частния бизнес и съдебен помощник във Върховния Административен съд на Република България.

0 коментара

Групата на ББР ще подкрепя стартиращи предприятия и иновациите

Нови продукти за стартиращ бизнес и внедряване на високи технологии в индустрията ще предлагат дъщерните дружества на ББР - НГФ и МФИ „ДЖОБС“. Продуктите са предназначени за микро предприятията и за стартиращите фирми, и са част от плановете в работата на дъщерните дружества на ББР през 2018 г.

0 коментара

Две нови програми за участие в Sofia Startup Expo 2018

Това са Програма „Съзидател“ и Програма „Боец“, които очакват добрите идеи с бизнес потенциал в Креативната зона (Сreate zone) на изложението, обявиха организаторите. „Ние подкрепяме хората с идеи, защото вярваме, че разнообразието стимулира новите бизнеси и иновациите. Вярваме, че всеки има право да стане предприемач и затова даваме възможност на повече хора да покажат какво са създали, като предложим изключително достъпна пакетна цена за участие в изложението.“

0 коментара

Подписа се Меморандум за разбирателство между ИАНМСП и Trade Malta

Меморандумът бе подписан по време на Бизнес форумът и двустранните срещи организирани в рамките на посещението на президента на Малта Мари-Луиз Колейро Прека, която е у нас по покана на президента на Република България Румен Радев.

0 коментара

Министър Ангелкова откри българския информационен щанд на туристическото изложение IMTM

IMTM е най-голямото туристическо изложение в Източно средиземноморския регион и Израел. Форумът се нарежда на водещо място по значение сред международните борси в региона, като се наблюдава непрекъснато увеличение на броя изложители, професионални посетители и крайни потребители. През миналата година в събитието са участвали 1780 изложители от 58 държави, а посетителите са били над 27 000 души, от които 16 800 професионална публика.

0 коментара