Брой 6 2013

Форум „Устойчив бизнес и енергийна ефективност“

Крайната цел е те да бъдат популяризирани и да се стимулират повече фирми да ги внедряват. Бяха представени още програми за финансиране на енергийно ефективни проекти и обсъдени държавните политики в тази посока.Форумът беше открит от Н. Пр.
0 коментара

Ученици от Националната финансово-стопанска гимназия с награди на БТПП

Той подчерта увереността, с която младите хора защитиха своите проектни идеи, като показаха добра подготовка по икономика, предприемачество и съвременните информационни технологии. „Това е добра основа за бъдещо успешно кариерно развитие на младите хора и е част от усилията на БТПП те да останат в България и да работят за просперитета на нашата държава”.

0 коментара

Стартира Th13teen Arts - конкурсът за най-добър бизнес проект от творческите индустрии.

Националният конкурс за най-добър бизнес проект от творческите индустрии Th13teen Arts е етап от световното първенство за бизнес концепции в областта на творческите индустрии Creative Business Cup. Бизнес концепциите ще се приемат от 3 юни до 3 юли, след което ще бъдат разгледани и оценени от специализирано жури. Финалът на състезанието ще се състои на 13.07.2013, когато ще бъде обявен победителят от националният кръг.

0 коментара