България има възможност да заеме място в специфичната ниша на семейния туризъм


Това заяви Джо Сайп  контрактинг директор на  Der Touristik по време на работна среща с министъра на туризма Зарица  Динкова в рамките на ITB в Берлин.

Немската туристическа компания Der Touristik ще инвестира в България като семейна дестинация, защото  „България има възможността да заеме място в специфичната ниша на семейния туризъм. Ние сме отворени да открием нови, подходящи за семейни почивки места в България, като Обзор например. Готови сме да инвестираме много в дестинация България“, каза Джо Сайп контрактинг директор Der Touristik по време на работна среща с министър Динкова в рамките на ITB в Берлин.

Сайп заяви също, че най-големият позитив на страната ни в сферата на туризма е отличното качество на разумна цена. „Аз вярвам, че може да постигнете сериозен успех с представянето на  лайф стайл хотели и разкази за уникалните възможности, които могат да открият туристите в страната ви. заяви Сайп, като подчерта и приноса за това на програмата рекламиране на Черноморските райони.

„Изключително доволна съм че програмата за Черноморските райони е привлякла вашия интерес и ще продължим нашето успешно партньорство“, каза министър Динкова и подчерта, че страната ни е готова да инвестира в иновативните методи на маркетинг и реклама.

България  участва в най-голямото международно туристическо изложение в света Internationale Tourismus - Börse /ITB/ - Берлин, Германия

На него страната ни е представена от 35 български туристически фирми и 9 общински администрации, които ще имат възможност да се представят и да осъществят бизнес контакти като провеждат срещи в специално проектирани и брандирани индивидуални работни места. Българският щанд беше открит от министъра на туризма Зарица Динкова.

Подробности може да намерите тук https://www.tourism.government.bg