БФБЛ удължава срока за участие в Годишните награди за отговорен бизнес 2023 до края на деня на 31 януари


БФБЛ  продължава кандидатстването в 21-вото издание на авторитетното състезание за корпоративна социална отговорност, устойчиво развитие и многообразие до 31 януари, вкл.. 

Конкурсът е отворен за всички компании независимо дали са членове на БФБЛ. Те могат да се само номинират или да бъдат номинирани от партньорите си от неправителствения сектор, комуникационни агенции, агенции за подбор на персонал и др. Кандидатстването е безплатно и онлайн на сайта на БФБЛ, където е и регламентът за участие, а крайният срок е до края на деня на 31 януари 2024 г.

„Годишните награди за отговорен бизнес 2023“ са в седем категории: „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“, „Най-добра социална политика на малко или средно предприятие“ и „Многообразие на работното място“ – категория, въведена преди две години от Хартата на многообразието в България, за да представя корпоративните програми за приобщаване.

С участието си в конкурса компаниите се включват и в националната ESG платформа на организацията. Всички кандидатури се борят и за специалната награда Еngage за принос на служителите към ESG инициатива на компанията.

Кандидатурите ще бъдат оценени от независимо и обективно жури от експерти в различни области – бизнес, граждански организации, институции, академичните среди и медиите, а победителите ще бъдат обявени на официална церемония през март 2024 г.

За Годишните награди за отговорен бизнес

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ са учредени през 2003 г. Целта им е да популяризират усилията на компаниите с най-сериозен принос към каузи в подкрепа на служителите, обществото и природата в България, да отличат добрите практики и да мотивират всички останали да развиват активна социална политика.

Още на  www.bblf.bg и в социалните мрежи с #bblfawards2023, #отговоренбизнес.