Започна първото изложение за лични финанси ЕКСПО „Моите пари“


От 16 до 18 юни в Sofia Ring Mall, можете да научите всичко необходимо за управлението на личните си финанси. Как децата ни да бъдат финансово грамотни и още за рисковете при алтернативното инвестиране са темите в съботно-неделната програма на събитието.

Как да управлявам личните си финанси?, Достатъчно ли се справям? Заделям ли достатъчно за пенсия? Инвестирам ли така, че да имам по-.добра доходност от 0,5 % годишно? Имам ли добра застраховка? Ако нещо се случи с мен – на кого оставям близките си? Разбира се, вярваме, че в това събитие ще се дискутират и много други полезни въпроси, които сме заложили в семинарната програма.“ – с тези думи откри събитието Деян Василев, изпълнителен директор на MoitePari.bg.

Изложението се организира от финансовия портал www.moitepari.bg , съвместно с компанията Creditland и в партньорство с Централен депозитар и Българската асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП). В рамките на трите дни ще бъде предоставена безплатна информация на всеки посетител относно портфолиото с боновете от масовата приватизация.

Точните часове на началото на всяка една от лекциите можете да научите на сайта на Експо „МОИТЕ ПАРИ“ - http://expo.moitepari.bg