СТИВ Италия с бронзова статуетка „ХЕРМЕС” за 2015

СТИВ Италия с бронзова статуетка „ХЕРМЕС” за 2015

0 коментара

На тържествена церемония в БТПП бяха отличени най-активните служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2015 година. Голямата награда - бронзова статуетка "ХЕРМЕС" и Грамота, получи Надежда Иванова от Службата по търговско-икономическите въпроси /СТИВ/ в Рим, Италия. Наградата връчи заместник-министър на икономиката Любен Петров,който поздрави отличените служби."Наградите са още едно потвърждение за оценката на българския бизнес към усилията на търговските ни аташета, които често остават незабелязани от медиите и обществото. Вие помагате на България да догони водещите европейски икономики, за да можем всички да заживеем добре тук“, каза зам.министъра.

Георги Стоев, заместник-председател на БТПП, връчи наградата - почетен диплом, за второто място – на СТИВ - Казахстан. На трето място бе отличена СТИВ - Иран. Наградата връчи Григор Порожанов, директор “Външноикономически отношения“ в Министерство на външните работи.

Отличени бяха и търговските ни представителства, номинирани в класацията - във Виетнам, Германия и Узбекистан. Почетните дипломи бяха връчени от Георги Стоев и Маджиде Ахмедова, заместник изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции. Висока оценка за активната си дейност през 2015 година получиха и СТИВ в Румъния, САЩ, Япония, Ливан и Русия, но правилникът за присъждане на наградите не позволява награждаване в две последователни години.

СТИВ  Италия  с бронзова статуетка ХЕРМЕС за 2015
На тържествена церемония в БТПП бяха отличени най-активните служби по търговско-икономически въпроси (СТИВ) за 2015 година.