Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ, от 11 до 14 ноември в Интер Ехпо Център


Изложбите се провеждат паралелно с изложението за хотелско, ресторантско и кетъринг оборудване СИХРЕ. Най-големите изложения в България, посветени на хранително-вкусовата промишленост - МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК, ще се проведат от 11 до 14 ноември в Интер Експо Център - София. Тази година Унгария ще бъде страна партньор на изложбата за храни и напитки ИНТЕРФУД & ДРИНК, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

През последните няколко години се наблюдава тенденция чуждестранните фирми да се представят чрез колективни участия, които дават възможност за активизиране на бизнес отношенията, за обмяна на опит и добри търговски практики.

Водени от желанието тази тенденция да се развива, миналата година за първи път организаторите поставиха началото на инициативата за страна партньор на изложба ИНТЕРФУД & ДРИНК, която за 2014 г. беше Италия. Тази година Унгария подкрепи инициативата, като проектът се реализира с активното съдействие на Унгаро-Българската Стопанска Камара със седалище Будапеща. Участието на компании от Унгария в изложбата е традиционен, но тази година интересът от унгарския бизнес е още по-голям. Засилването на международното участие на изложбата, създава условия за намиране на нови партньори и пазари.

Всяка година изложбите са платформа, която обединява водещи браншове в хранително-вкусовата индустрия в България – месопреработватели, млекопреработватели, хлебопроизводители и сладкари, винопроизводители, преработватели на плодове и зеленчуци, биопроизводители и други. И тази година се предвиждат редица събития – конференции, демонстрации, презентации, конкурси, които ще привлекат повече посетители. Те ще се проведат по традиция в Интер Експо Център, тази година от 11 до 14 ноември.

Повече на http://iec.bg