Предприемач
1908.jpg

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА отваря врати в Интер Експо Център от 7 до 9 октомври

Специализираният форум ще се проведе за 54-и път от 7 до 9 октомври в Интер Експо Център. Бизнес-платформата посреща специализирана публика от България и чужбина в пълно съотвествие с разпорежданията на българските здравни институции и международните изисквания. Форумът отбелязва и рестарта на изложбената индустрия в България.

Интересен факт е, че изложението се провежда всяка година без прекъсване от създаването си. Затова секторът отчита като много важно провеждането му в обстановката на COVID-19. „Полагаме всички усилия за създаване на сигурно място за бизнес и среда за договаряне в напълно контролирана обстановка“, посочват организаторите. Изложението е първото, което се възползва от новата платформа на Интер Експо Център за мащабни събития.

Сигурно и безопасно място за развитие и бизнес

„С променената и усложнена в глобален план ситуация, всички ние - изложители, посетители, организатори, лектори и професионалисти, осъзнаваме колко важно е да запазим изложенията като сигурно и безопасно място за срещи и бизнес, като най-бързата писта за постигане на икономическо възстановяване на страната“, коментират организаторите. БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА дава възможност на фирмите от бранша в България да достигнат до голям обем от предлагани бизнес възможности за договаряне и генериране на знания и нови възможности.

Лечението не трябва да се отлага

Навременното лечение ще бъде сред акцентите на съпътстващата програма. Темата ще бъде фокус на професионалното събитие „Не отлагай лечението си“, организирано от CREDOWEB, в партньорство с Български лекарски съюз, и Интер Експо Център.

В специално обособената семинарна зала на 8-и октомври ще се съберат специалисти по Кардиология, Ендокринология, Гастроентерология, Дерматология, Урология, Пулмология, АГ и инвитро. Ще бъдат засегнати актуални здравни проблеми и грижата за тях в условията на пандемия от коронавирус

В семинарна зала в изложбена зала 3 ще се проведат и редица презентации и демонстрации, организирани от компаниите, обвързани с дейността им и продуктите, които предлагат на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА.

Технологиите не спират да се развиват

3D – технологиите са сред акцентите на БУЛМЕДИКА. Сред тях са комбинирани апарати за панорамни, цефалографски и 3D изследвания. Ще открием и софтуерни продукти, преносими апарати, ехограф, рентгенова техника, дигитални и апарати за кръвно налягане. И разбира се - внедряването на изкуствения интелект в акушеро-гинекологията. Посетителите на БУЛМЕДИКА ще бъдат свиделите и на демонстрация на употреба на външен автоматичен дефибрилатор от лекар и от немедицинско лице и оказване на първа долекарска помощ.

Оптималната хигиена е друг от акцентите. Публиката ще открие продукти за дезинфекция и почистване на медицински и стоматологични инструменти и здравни заведения и кабинети, уреди за бързо и точно наблюдение на изпълнение на стандартите по почистване.

Повече информация на място – в Интер Експо Център от 7 до 9 октомври.

Tags: Брой 10 2020