Международни хранителни изложения в Интер Експо Център


От 8 до 11 ноември, в Интер Експо Център, се събират на едно място хранително-вкусовия бранш и хорека сектора. Повече от 450 фирми представят многобройни продукти и разнообразни иновации от най-високо ниво на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК и СИХРЕ. Над 150 са нови изложители и 80 чуждестранни участници. Общата площ на най-голямото бизнес събитие в София е 16 000 кв. м.

„За нас от Интер Експо Център е голяма чест, че за поредна година толкова много браншови организации обединяват усилия, за да се получи най-голямото бизнес събитие в София“, каза по време на откриването управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. Поздравления към изложителите поднесоха зам.-министърът на земеделието, храните и горите д-р Лозана Василева и омбудсманът Мая Манолова, изпълнителния директор на Държавен фонд Земеделие Живко Живков.

Председателят на УС на Националения браншови съюз на хлебарите и сладкарите - Мариана Кукушева отбеляза в своето слово, че. „Всички изложители са търсени от европейските и световни търговци“. Вратите на изложенията ще бъдат отворени за гостите от 09.30 - 18.30 ч, а на 11 ноември – до 16.00 часа.

Всички новини за изложенията ще откриете в сайта - food-exhibitions.bg.